فروش کلی وجز ئی به تمام نقاط کشور
صنایع دستی حسین زاده
خرید کلی تخفیف ویزه به همکاران
فروش کلی وجز ئی به تمام نقاط کشور
فروش کلی وجز ئی به تمام نقات کشور
اولین سایت کامل کلیه محصولات سنگی
فروش ویژه جهت همکاران
فروش کلی وجز ئی به تمام نقات کشور
نکات
تاریخ : 1393/09/28ساعت : 01:47

طبق بررسی کارشناسان تغذیه ،تغییر حالت سلولی مواد غذایی می بایست در زمان طولانی انجام گیرد که  ظروف سنگی به دلیل جنسیت منحصر به فرد و با کمترین انرژی مورد نیاز، حرارت را جذب و به تدریج در زمان طولانی مواد غذایی را آماده سازی می کند،
تاریخ : 1393/09/28ساعت : 02:54

 

روش آماده سازی دیگ سنگی برای طبخ غذا (فقط برای بار اول استفاده) :
ابتدا با دنبه یا روغن همه سطوح داخلی و خارجی دیگ سنگی را چرب کرده و حدود یک ساعت در آفتاب یا دمای اتاق بگذارید.

 

تاریخ : 1393/09/29ساعت : 01:57

 

اباصلت هروی روایت می کند هنگامی که حضرت امام رضا علیه السلام به سناباد وارد شدند به کناره‌ی کوهی نزديك سناباد که از سنگش دیگ و دیگچه‌‌های سنگی درست می‌کنند رسیدیم ، امام به تخته سنگي از كوه تکیه زدند و رو به آسمان فرمودند:

 

تاریخ : 1393/09/29ساعت : 02:01

-سلامتی بدن:

دیگ های سنگی سالم ترین ظروف هستند. چون انسان از خاک است اگر ظرف از سنگ و خاك سفالی باشد سنخیت دارد و آرامش دهنده است لذا بهترین ظرف غذا ظروف سفالی و ظروف سنگی است. اما زودپزها و نیز ظروف تفلن سرطان آور است همچنین ظروف آلومینیومی



  • info@dizisangii.ir

بازدید امروز :40 بار
بازدید دیروز :103 بار
بازدید کل :87410 بار
آی پی شما :3.236.118.225